Aanbevelingen

“Miriam heeft mij leren zingen op een manier waarop ik nooit heb geweten dat ik dat kon. Door haar fijne lestechnieken en ontspannen sfeer heb ik mij in een enorm tempo ongelofelijk sterk verbeterd. Ik ben mij bewust geworden van wat en hoe ik zing en heb mij professioneel leren voor bereiden op zang en op een hoog niveau leren performen. Dit heb ik absoluut te danken aan Miriam en haar beproefde methoden, niet alleen een fantastische zangeres maar ook nog eens een zeer bekwaam en plezierige docente.”
Peter Lada – singer/songwriter

“Ik wilde het plezier in het zingen weer terugvinden. Door de fijne manier van lesgeven door Miriam zat dat meteen al goed. Bovendien leerde ik mooier te zingen door minder mijn best te doen om technisch goed te klinken en meer mijn gevoel te volgen.
Vanessa Sloot 

“Miriam ontmoet je waar je bent op zo’n fijne manier dat je jezelf durft te laten klinken waardoor je met een goed gevoel naar huis gaat. Ondertussen heb je haast ongemerkt met veel natuurlijke plezier geoefend en geleerd in goed, vrij en als jezelf muziek te maken.
Miriam is een ster in zien wat je kan en je vanuit deze plek verder te helpen op een positieve, vriendelijke, gedegen en ook grappige wijze. Met Miriam maak ik tijdens de lessen samen met haar plezier met viool, zang en piano, terwijl muziek maken voorheen voor mij te spannend was. Miriam is een enorm goede docent waar je ook staat op je muzikale pad.
Yvette Gelen

“Miriam denkt mee. Zij maakt voorstellen hoe ik mijn doel kan bereiken door ideeën te geven voor kleine stappen.
Ik waardeer haar enthousiasme, haar plezier aan mijn maken en dat ze zich ervoor inzet dat ik mijn creativiteit kan uitdrukken. De lessen met Miriam koesteren mijn hoop en mijn artistieke honger.”
Gioia Baldass – muziektherapeut en zangeres