De docent

Hi!
Mijn naam is Miriam Moczko en ik ben artiest, zangeres, songschrijver en multi-instrumentalist. Ik ben afgestudeerd aan het conservatorium in Arnhem. Na mijn studie nam ik mijn eerste ep op in eigen beheer en tourde ik vervolgens met een oude stationcar door Australië. Ook stond ik op Nederlandse poppodia en festivals zoals o.a. Paradiso, Luxor Live, De Valkhof Affaire en Oranjepop. Ik componeer en treed op als solo artiest onder mijn eigen naam Miriam Moczko en maak deel uit van het duo Kit for the delicate.

IMG_1591

Mijn brede muzikale achtergrond, mijn ervaringen als live en studio zangeres , multiinstrumentaliste en mijn leservaring met groepen en honderden individuele leerlingen hebben er aan bij gedragen dat ik een eigen lesstijl heb ontwikkelt. Hiermee help ik mensen om hun eigen stem beter te leren kennen, met meer plezier te zingen en hun muzikaliteit te ontwikkelen.

__________________________________________________

opleiding
– bachelor in muziek
– studie jazz&pop vocals op het conservatorium in Arnhem (Artez)
– piano autodidact
– gitaar autodidact
– zanglessen (klassiek, jazz, pop) vanaf 18 jarige leeftijd
– klassieke viool lessen van 8 tot 21 jarige leeftijd

ervaring als zangdocent en stemcoach oa. bij
– ArtEZ conservatorium
– De Lindenberg (Nijmegen)
– Het Domein (Arnhem)
– Stichting PAN
– Meander (Boxmeer)
– R&G factory (Kleve)

podium ervaring o.a.
– als solo artiest
– als performer en bandleider
– als multiinstrumentaliste en zangeres o.a. bij Lavalu
– als zangeres en muziekant in theater en dansproducties o.a. Prateur/De Plaats
– als violiste in diverse orkesten

talen – duits, nederlands en engels
instrumenten – viool, altviool, piano en gitaar